انواع کفسازی صنعتی و ویژگیهای آن
امروزه بسیاری از معماران و کارفرمایان بعد از کف سازی ساختمان ها اقدام به کفسازی صنعتی ساختمان می کنند تا کف ساختمان با دوام و مستحکم باشد، حال گاهی اوقات این کار را با کفپوش سیمانی و گاهی با کفپوش های پلیمری از نوع کفپوش پلی یورتان صنعتی و کفپوش اپوکسی صنعتی انجام می دهند.
چرا مهندسان اقدام به کفسازی صنعتی از نوع پلیمری می کنند؟
در صورتی که کارفرمایان و مهندسان اقدام به کفسازی صنعتی ساختما ها و مراکز اداری و تجاری خود نکنند سالانه باید هزینه های هنگفتی را صرف بازسازی و تعمیرات کفپوش ساختمان و بنا کنند.
کفسازی صنعتی علاوه بر اینکه سبب دوام و استحکام کفپوش صنعتی ساختمان می شود سبب می شود تا کفپوشی کشیده شود که بدون درز و شکاف باشد و سطحی یکپارچه تشکیل دهد تا از نفوذ قارچ و باکتری به آن جلوگیری کند.
تردد راحت تر ماشینهای سنگین، کاهش گرد و غبار، مقاومت در برابر مواد شیمیایی و استحکام و دوام از ویژگی های کفسازی صنعتی است که کارفرمایان را ترغیب به استفاده از آن می کند.
در کفسازی صنعتی که بر پایه کفپوش های شیمیایی و پلیمری باشد می توان از کفپوش پلی یورتان صنعتی و کفپوش اپوکسی صنعتی استفاده کرد که هر کدام ویژگی ها و مزایای خود را دارند و با توجه به نوع کاربری در سطوح مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع کفپوش صنعتی از نوع پلی یورتان و اپوکسی برای مراکز اداری، صنعتی، تجاری، صنایع غذایی، دارویی، بیمارستان ها، سالن های ورزشی، رستوران ها، هتل ها، پارکینگ ها و گاراژها استفاده می شود.
ویژگی های کفپوش پلی یورتان صنعتی و کفپوش اپوکسی صنعتی
کفسازی صنعتی در هر دو کفپوش پلی یورتان صنعتی و کفپوش اپوکسی صنعتی از ضخامت دو میلی متر شروع و تا ۱۵ میلی متر قابل اجرا می باشد و ویژگی مهم و اصلی آن دوام و استحکام سطح کفپوش می باشد.
در هر دو کفسازی صنعتی ذکر شده می توان سطحی را ایجاد کرد که از نفوذ مواد شیمیایی، اسیدی و بازی، گرد و غبار، ایجاد قارچ و باکتری و نفود آب جلوگیری کرد.
کفپوش پلی یورتان صنعتی می تواند سطحی صاف و نرم ایجاد کند که در مقابل ضربه و فشار مقاوم است و از ترک خوردن، شکاف و خراشیدگی در امان می باشد.
کفپوش اپوکسی صنعتی نیز می تواند سطحی صاف و ضد ضربه ایجاد کند اما چون فشرده تر و سخت تر از پلی یورتان می باشد برای عبور ماشین های سنگین حمل بار گزینه بهتری نسبت به کفپوش پلی یورتان است.
در کفسازی صنعتی بر پایه کفپوش پلی یورتان و اپوکسی می توان از انواع رنگ ها و طراحی ها استفاده کرد و با توجه به نوع کاربری می توان ضخامت آن را تغییر داد و کم و زیاد کرد.
گفتنی است که برای این نوع از کفسازی صنعتی باید ابتدا لایه های زیرین را یک دست کرد تا کفپوش به صورت یکپارچه روی سطح قرار بگیرد، در این مورد در صورت خراب شدن لایه های زیرین سطح به کفپوش پلی یورتان صنعتی و کفپوش اپوکسی صنعتی صدمه ای وارد نمی شود.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.